Nieuws Limburg Holografie is nieuwste speeltje van New Lines

Holografie is nieuwste speeltje van New Lines

Holografie is nieuwste speeltje van New Lines

Het Genkse bedrijf New Lines van Math Willems heeft een nieuw stokpaardje: de holografische projectie. Onder meer bij de recente nieuwjaarstoespraak van de Genkse burgemeester tot de gestelde lichamen, zorgde New Lines voor de verrassing door twee burgemeesters op het podium te toveren. Burgemeester Wim Dries ging er in discussie met zijn holografisch evenbeeld aan de andere kant van het podium. “Een technologisch hoogstandje dat gesmaakt werd”, lacht Willems. “Het versterkt onze strategie om ons meer als ‘sfeerschepper’ te positioneren. Maar het ‘gewone’ leveren van licht en geluid, dat blijven we ook doen.”

Met dit laatste ging New Lines 20 jaar geleden van start. Maar als snel groeide het bedrijf met een volledig aanbod voor audiovisuele faciliteiten. “De grote boost voor ons bedrijf kwam er met opdrachten voor VT4, wat ook resulteerde ook in contracten met de VRT, de Vlaamse regionale tv-zenders en KanaalZ. “Het is weinig bekend, maar al tien jaar verzorgen wij de show van de verkiezing van de ‘Manager van het Jaar’, verschillende avant-premières van Vlaamse films, vorig jaar ook het evenement rond 50 jaar Aperam in Genk en een Hart voor Limburg. “We spelen vaak een hoofdrol in de achtergrond”, lacht Willems.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.