Nieuws Limburg Horeca, kerstartikelen of agenda’s: allemaal in prachtige pop-ups

Horeca, kerstartikelen of agenda’s: allemaal in prachtige pop-ups

Horeca, kerstartikelen of agenda’s: allemaal in prachtige pop-ups

De overvloedige regen van de voorbije dagen heeft gezorgd voor vruchtbare grond. Overal in de provincie poppen de tijdelijke winkels en horecazaken uit de grond dat het een lieve lust is. In het besef dat we ver van volledig zijn, bundelen we hieronder enkele opmerkelijke initiatieven:

Botanci Terrazza in Genk: Het concept van de tijdelijke zomer- en winterbar kent intussen iedereen. Maar een herfst-bar: dat is nieuw. Als opvolger van Thor Terrazza, gelegen in het Thor Park Genk, verrijst op 1 oktober het nieuwe concept Botanci Terrazza. “In de bloedmooie Barbara-zaal van Thor Central creëren we een unieke setting voor jong en oud”, aldus initiatiefnemer Wim Croonen. “Gezelligheid troef, en dit uiteraard coronaproof…”

SuccesPlanner in Eigenbilzen: Op 3 en 4 oktober, telkens van 10 tot 13 uur, popt in de Sint-Ursulastraat in Bilzen de showroom van SuccesPlanner op. Het gaat om de bijzondere kalenders die Stéphanie Hauben en Niki Thomassen al vele jaren op de markt brengen. De collectie voor 2021 is tijdelijk te bewonderen en nu al te bestellen.

Sappig in Hasselt is een ambitieus project van Stephanie Thys. Op 1 oktober zwaaien in de Hasseltse Maastrichterstraat de deuren open van een winkel met sapjes en take-away gerechten (foto boven). Bijzonder zijn de Belgische klassiekers in vegan-vorm, zoals videe, spaghetti bolognaise, macaroni met kaas en hesp, en worstenbroodjes. Benieuwd?

Woondecoratie Johan in Maasmechelen : Nog een zaak die voor het eerste op 1 oktober kan ontdekt worden is de interieurwinkel van Johan Bergs. In de M2 van Maasmechelen, tegenover Albert Heijn, is een fijne selectie van woondecoratie en kerstartikelen te vinden. Het is een nieuwe uitdaging voor de uitbater, die voordien 11 jaar lang een woondecoratiewinkel in Dilsen-Stokkem onder zijn hoede had.

Dar Simons in Hasselt, het toprestaurant van Carlo Simons dat behoort tot één van de beste gastronomische restaurants in Noord-Afrika, komt naar Limburg. Omdat Covid-19 de verdere plannen in Marrakesh voorlopig dwarsboomt, verwelkomen de Limburgse chef en zijn team hun gasten tijdelijk in Hasselt. Vanaf november kan er gereserveerd worden in hun pop-uprestaurant.

Veel succes aan allen!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.