Nieuws Limburg Horeca Langens (Opglabbeek) overgenomen

Horeca Langens (Opglabbeek) overgenomen

Horeca Langens (Opglabbeek) overgenomen

Horeca Langens, het gekende distributiebedrijf van voeding voor de horecasector uit Opglabbeek, is in handen gekomen van de groep Deli XL met vestigingen in Thuin, Kruibeke en Brussel. De transactie werd al enkele maanden geleden afgerond, maar geraakte nu pas bekend. Deli XL verdeelt net als Langens verse voeding en diepvriesproducten naar horeca en retailklanten. Ook kruidenierswaren en dranken behoren tot het aanbod.

Zaakvoerder Rudi Langens (foto) blijft nog even aan boord van het Opglabbeekse bedrijf. Hij houdt de bedrijfsleiding in handen als Site Director. Operationeel verandert er weinig voor de klanten. De plannen voor de uitbreiding van 10.000 m2 gaan onverminderd door.

Deli XL is op zijn beurt eigendom van de internationale distributiegroep Bidvest, genoteerd op de beurs van Johannesburg. De van origine Zuid-Afrikaanse groep stelt wereldwijd 104.000 mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.