Nieuws Limburg Horeca-ondernemer maakt meubels van palletten

Horeca-ondernemer maakt meubels van palletten

Horeca-ondernemer maakt meubels van palletten

Tom De Weyer (35), zaakvoerder van Taste Catering uit Zolder, start met een bijkomende activiteit. De horeca-ondernemer gaat van houten palletten meubilair maken, zoals vergadertafels of tuinsets. Het concept heet Pop-up-Pallets en is een Nederlandse uitvinding. De Weyer introduceert het modulaire bouwsysteem op de Belgische markt.

Tom De Weyer“Het mooie ervan is dat je met de palletten in een handomdraai een kantoor, slaapruimte of beursstand creatief kunt inrichten,” zegt Tom De Weyer. “Er zijn veel combinaties mogelijk, zodat je ook heel snel een nieuw ontwerp kunt uitvoeren.” De cateraar vond het concept toen hij zelf op zoek was naar creatief, duurzaam en betaalbaar kantoormeubilair. “Ik vond mijn gading bij een Nederlandse interieurarchitect, en van het één kwam het ander.”

De Weyer is niet van plan zich volledig op het nieuwe project te storten. “Integendeel, de ambities met Taste Catering zijn zeker zo hoog. Zo sloten we pas nog een partnership af met KonseptS, een evenementenbureau dat eigenaar is van de eventlocatie Watt17 op het mijnterrein in Zolder.”

taste pallets

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.