Nieuws Limburg Horeca voert lijst faillissementen aan

Horeca voert lijst faillissementen aan

Horeca voert lijst faillissementen aan

In het wekelijkse overzicht van de falingen treffen we veel horecazaken aan, waaronder Lotus (Tessenderlo), D-Six (Hasselt), Jocelijn Janssen (Neerpelt), Sportcafé (Houthalen-Helchteren) en De Lage Kempen (Hechtel-Eksel). De reclamebureaus hebben het ook moeilijk, zoals D-Jay Media & Events (Genk) en Quest for Sale Limit (Zonhoven).

In de bouw kwam er slecht nieuws voor PDJ Projects (Lommel), Alu-Design (Herk-de-Stad), Montage- en Onderhoudswerken Luc Gielkens (Roux) en Noël Brockhoven (Koersel). Het faillissement van Hasan Babacan (Bree) werd opnieuw ingetrokken.

We noteerden ook de falingen van Advice & Selection Center (Tongeren), Beertens (Zonhoven), Wahu Tech (Hasselt), Smart Pack (Heusden-Zolder), Avea Telecom (Hasselt) en Prem Fashion (Sint-Truiden).

Reageer op dit bericht

Sector

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem, Hasselt
Dilsen-Stokkem

Creneau tekent Cordaat on the Beach

Niet ter zee of in de lucht, maar Terland zal de horeca-hotspot heten van het nagelnieuwe Terhills Resort in Dilsen-Stokkem.… Lees meer

Sector

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.