Nieuws Limburg Horecabaas krijgt eigen standbeeld

Horecabaas krijgt eigen standbeeld

Horecabaas krijgt eigen standbeeld

Peter Bartholomevis, gekend Limburgs horeca-ondernemer (Paardenstallen, Barbex, Halve Maan, Koetshuis, Dennenhof,…) heeft op de abdijsite van Herkenrode een eigen, levensgroot standbeeld gekregen. Het is een cadeau omdat hij zich inzet voor minder zwerfvuil.

Mooimakers, zo heet de campagne die vanaf deze zomer wordt gehouden tegen zwerfvuil en sluikstorten. Een aantal ambassadeurs, die als voorbeeld moeten dienen, worden daarom op een piëdestal geplaatst. Eén van hen is Peter Bartholomevis, die in Herkenrode, waar hij zijn horecazaak De Paardenstallen heeft, nu vereeuwigd is.

In zijn nieuwe rol als vaandeldrager roept hij meteen al zijn stadsgenoten op om hun favoriete plekje proper te houden. “Ik krijg hier alle soorten mensen over de vloer. De abdijsite is een prachtige, idyllische plek. Daarom wil ik dat ze mooi blijft. Zonder afval op de grond.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.