Nieuws Limburg Horta Martens investeert miljoen euro in uitbreiding

Horta Martens investeert miljoen euro in uitbreiding

Horta Martens investeert miljoen euro in uitbreiding

Tuincentrum en dierenspeciaalzaak Martens in Kuringen, behorend tot de Horta-groepering, heeft een miljoen euro geïnvesteerd in de uitbreiding en vernieuwing van de zaak. Het gaat om een volledige nieuwbouw waar de afdeling voor dierenbenodigdheden in ondergebracht is. Dit deel van het complex is 1.350 m2 groot en grenst aan de andere afdelingen.

schets Horta MartensIn totaal bedraagt de winkeloppervlakte nu zo’n 3.500 m2. “De nieuwbouw houdt niet alleen de winkel in, maar ook een aantal nieuwe kantoren en een personeelsrefter,” zegt Rudi Martens, die samen met zijn echtgenote Marijke Hiemeleers, zaakvoerder van het familiebedrijf is (2e generatie). “We zijn er aan begonnen in augustus vorig jaar, en hebben dus een dik half jaar nodig gehad.” Het grote publiek is vanaf zaterdag welkom om het nieuwe complex van Martens te inspecteren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.