Nieuws Limburg Hostellerie De Kluis in Zolder failliet

Hostellerie De Kluis in Zolder failliet

Hostellerie De Kluis in Zolder failliet

De gekende horecazaak Hostellerie De Kluis in Bolderberg is door de rechtbank in Hasselt zopas failliet verklaard. Het historische gebouw waar de horecazaak naar vernoemd is, staat bovenaan de berg sinds 1673 toen Diepenbekenaar L. Hoelen (naar wie ook de straat is genoemd) er de eerste kluizenaar werd. Doorheen de jaren groeide vervolgens de horecazaak als Hostellerie De Kluis uit tot een pleisterplaats voor wandelaars en fietsers, die in de vlakbij gelegen Platwijers rustig kunnen vertoeven. Niet in het minst was het een drukte van jewelste tijdens grote manifestaties op het race-circuit van Zolder. De laatste jaren, na de verkoop door Christa Jouck, ging het echter steil bergaf met de zaak. In de laatst consulteerbare jaarrekening stond een negatief eigen vermogen van bijna 200.000 euro en een overgedragen verlies van bijna 1 miljoen euro vermeld.

We hebben overigens nog een aantal andere faillissementen nog niet vermeld op onze site, aangezien de info van de rechtbank onvolledig was. Zo dienen we ook de uitgesproken vonnissen mee te delen van Luts Plastic Production (Halen), VV Parketten (Herk-de-Stad) en bvba De Hollogne (Hasselt).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.