Nieuws Limburg Hotel investeert in moderne conferentiezaal

Hotel investeert in moderne conferentiezaal

Hotel investeert in moderne conferentiezaal

Het Terhills Hotel in Maasmechelen heeft woensdag een gloednieuwe conferentiezaal geopend. De event- en meetingruimte, bereikbaar vanuit het viersterrenhotel via een glazen loopbrug, moet de aantrekkingskracht van de Terhills-site voor groepen vergroten.

De Terhills Conference, zoals het nieuwe complex heet, bestaat uit twee modulaire ruimtes die plaats bieden aan 120 gasten. Het is de bedoeling dat zowel bedrijven als particulieren er terecht kunnen voor feesten, recepties, meetings, netwerkevents, congressen en andere bijeenkomsten.

LRM schakelde voor het project architect Victor Simoni in, die ook al de rest van het hotel vorm heeft gegeven. De Hasseltse creatieveling koos voor een strak interieur, zodat elke organisator zijn evenement naar believen kan voorzien van toeters en bellen.

Rudy Hulsman, de kersverse CEO van Terhills, is blij met de extra troef: “We hebben al heel wat faciliteiten voor recreatie, shoppen en culinaire beleving. Met dit congrescentrum erbij kunnen we voor groepen een totaalaanbod op deze site mogelijk maken.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.