Nieuws Limburg House of Entertainment trekt Limburgse ondernemer aan

House of Entertainment trekt Limburgse ondernemer aan

House of Entertainment trekt Limburgse ondernemer aan

Stijn Wouters, al 18 jaar actief met zijn internationaal management- en boekingskantoor HITT, slaat de handen in elkaar met sectorgenoot House of Entertainment. De 43-jarige ondernemer uit Tessenderlo zal binnen het grotere geheel, nieuwe zakelijke opportuniteiten uitwerken.

Stijn Wouters (43) is eigenaar van het boekingsagentschap HITT, platenbaas van SinuzRecordings en manager van artiesten als Peter Luts, Lasgo, Jelle van Dael, AnnaGrace en DJ Ward. De muzikanten die hij portefeuille heeft, zijn goed voor dagelijks 1,5 miljoen streams, 10 miljoen verkochte songs en ze treden per jaar 350 keer op. Vooral in het buitenland.

Deze expertise voegt hij nu toe aan event- en artiestenbureau House of Entertainment, dat vooral in België actief is. Hij zal ook de digitale muziekdistributie mee vorm geven. Wouters krijgt er bovendien de taak om nieuwe divisies op te starten, zoals een afdeling rond rechten en eentje voor publishing. “Meer dan ooit zijn dit belangrijke bronnen van inkomsten voor artiesten”, zegt hij. “Ik kijk uit naar een boeiende samenwerking in het grotere geheel.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.