Nieuws Limburg Houthalense butler lokt maandelijks 3 miljoen bezoekers

Houthalense butler lokt maandelijks 3 miljoen bezoekers

Houthalense butler lokt maandelijks 3 miljoen bezoekers

Promobutler.be, een website die promotiefolders van diverse winkelketens bundelt en in een handig digitaal formaat aanbiedt, heeft het afgelopen jaar zowat 500 procent meer bezoekers gehad. Het reclameforum, dat eigendom is van Limburgse investeerders (NetMedia Europe in Houthalen, voordien ook LRM), lokt nu zowat 3 miljoen internetsurfers per maand.

Intussen heeft Promobutler.be een volledige restyling achter de rug en werden er functies toegevoegd om bijvoorbeeld via iPad, iPhone en andere smartphones de info te consulteren (zonder een app. te downloaden). Ook het zoeken werd vereenvoudigd en er werden links gemaakt met de social media.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

COVID-19
Lommel
Lommel

FDS wint 30% in coronajaar

FDS Promotions, het Lommelse bedrijf van Ad Fransen en Isabel De Somer, heeft een ijzersterk jaar achter de rug. Door… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer