Nieuws Limburg Houthalense uiercrème mikt op Europese doorbraak

Houthalense uiercrème mikt op Europese doorbraak

Houthalense uiercrème mikt op Europese doorbraak

Productinnovatie is ook voor de Houthalense producent van verzorgingsproducten Camille Belgium het sleutelwoord om de groeiplannen gestalte te geven. Met de uitvinding van een biologische uiercrème wordt het pad geëffend voor de export naar Nederland en Duitsland. “Onze ‘gewone’ uiercrème verdelen we met veel succes al meer dan 25 jaar,” zegt zaakvoerder Camille Jacobs. “Volledig in de trend van de toenemende vraag naar biologische voeding en milieuvriendelijke producten, kregen we steeds meer aanvragen om de biologische verzorgingsmarkt te gaan benaderen.”

Een belangrijke troef daarbij is de Europese erkenning door Ecocert, het eerste controle- en certificatielabel voor ecologische cosmetica in Europa. “Het opent de deuren van de internationale markt. In Nederland wordt onze nieuwe crème intussen al verdeeld door de natuurwinkels en de drogisterijen. En ook in Duitsland willen we het product op de markt brengen. Ondertussen zoeken we ook uit om via de apothekers een extra distributiekanaal aan te boren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.