Nieuws Limburg Hubo Limburg beste winkelketen van het land

Hubo Limburg beste winkelketen van het land

Hubo Limburg beste winkelketen van het land

Het wordt stilaan een gewoonte voor Tom Heeren van doe-het-zelf-keten Hubo: al voor de elfde keer is het Limburgse bedrijf uitgeroepen tot beste winkelketen van België (in het segment doe-het-zelf). En ook Carglass won overtuigend zijn categorie.

In de verkiezing van Retailer of the Year, een nationale competitie in diverse sectoren, zijn het doorgaans de grote jongens die met de prijzen aan de haal gaan: Colruyt, Decathlon, Dreamland, Veritas,… Daarbij ook twee Limburgse ondernemingen: Carglass haalde het in de categorie voor auto-onderhoud en Hubo, de keten van de familie Heeren, kaapte al voor de elfde keer de titel weg bij de doe-het-zelf-winkels.

Het bleef niet bij die ene medaille, want in dezelfde sector werd Hubo ook verkozen tot beste webshop van het land. De virtuele winkel wist al voor de zesde keer de hoofdprijs af te schieten. In de categorie Health & Wellness werd Farmaline tot beste uitgeroepen. Daarover kon u eerder deze week al een artikel lezen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.