Nieuws Limburg Hubo maakt nog drie jaar driepunters bij Limburg United

Hubo maakt nog drie jaar driepunters bij Limburg United

Hubo maakt nog drie jaar driepunters bij Limburg United

Doe-het-zelf-keten Hubo van de Limburgse ondernemersfamilie Heeren, heeft de overeenkomst als naamsponsor van Hubo Limburg United verlengd. Het familiebedrijf is al sinds de start van de professionele basketbalclub als sponsor actief, en zal dat tot minstens 2023 blijven.

Met Hubo Limburg United telt onze provincie één club op het hoogste niveau in het Belgische basketbal. Dat is zo sinds 2014, toen het project tot stand kwam dankzij de samenwerking tussen Limburgse bedrijven én een aantal sportieve toppers. Tom Heeren van Hubo stond mee aan de wieg. Hij zet nu het engagement naar de club verder.

“We zijn als sinds de opstart van de club onlosmakelijk met Limburg United verbonden”, aldus Tom Heeren. “Mét succes, aangezien we door de jaren heen de naambekendheid van Hubo in Limburg zagen toenemen en de club op sportief vlak mooie resultaten boekte. Het is voor Hubo dan ook vanzelfsprekend dat wij ook in deze moeilijke tijden onze verantwoordelijkheid nemen om ons op lange termijn te engageren voor dit project.”

Ook hoofdpartners Isola, het isolatiebedrijf van voorzitter Maarten Bostyn en uitzendkantoor Impact, trouwe partner van onze Business Community, hebben toegezegd om hun sponsorcontract te verlengen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.