Nieuws Limburg ICT'ers uit Nederlands-Limburg op komst

ICT'ers uit Nederlands-Limburg op komst

ICT'ers uit Nederlands-Limburg op komst

Het Heerlense ICT-bedrijf Mediaan, dat vandaag zo’n 75 mensen tewerkstelt in Nederland en Duitsland, heeft grootste plannen op de Belgische markt. Onder meer door de grens over te steken, wil Mediaan het aantal medewerkers verdubbelen tot 150. Het bedrijf ontwikkelt zelf software, adviseert bij grote ICT-projecten, voert automatiseringsopdrachten uit en is ook Microsoft-partner.

Eigenaar Leon Beerendonk: “Wij bewegen voortdurend met onze markten mee om succesvol te zijn. Vandaar dat we lenig en wendbaar zijn als er zich nieuwigheden aandienen als cloud computing of de mogelijkheden die tablet-computers en smartphones bieden. We breiden onze internationale activiteiten uit om te kunnen groeien en vernieuwen. Mediaan België is daarin de volgende stap.”

Beerendonk wil er geen gras over laten groeien. “We hebben momenteel contacten met een accountantskantoor uit Hasselt om onze te begeleiden bij deze investering,” zegt Dick Zwieringa, de manager voor HRM en Business Development bij Mediaan. “In de tweede jaarhelft willen we dan opstarten. Dat kan in Hasselt, Leuven of Brussel zijn. We onderzoeken nog de beste optie.” Wat wel al vaststaat is dat er alleen met Belgische ICT’ers zal gewerkt worden en er dus geen Nederlanders de grens zullen oversteken.

Het hele artikel leest u bij de collega’s van WijLimburg.nl.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.