Nieuws Limburg "Iedereen kan een coach gebruiken"

"Iedereen kan een coach gebruiken"

"Iedereen kan een coach gebruiken"

Voor het eerst in Limburg wordt een speciale dag georganiseerd die een totaal overzicht biedt van de mogelijkheden op vlak van coaching. Honderden professionals bieden immers iedere dag hun diensten aan om anderen met raad en daad bij te staan. Dit in totaal uiteenlopende disciplines, zoals persoonlijke ontwikkeling, management, geestelijke kracht, fysieke verbetering, enzovoort. Waarom? “Verantwoordelijkheid opnemen in een onderneming of organisatie is een heel complex gegeven,” zegt Diane Keymolen van het organiserende Keymolen Coaching. “In een prestatiegerichte omgeving is het onmogelijk om alle competenties die hiervoor nodig zijn, optimaal te beheersen. Wie slim genoeg is, laat toe dat anderen, met heel specifieke kennis en ervaring, een handje helpen om de ontbrekende puzzelstukken in te vullen. Dit is een enorme verrijking, zowel voor de individuele personen als voor de organisatie die zij aansturen.”

Volgens Keymolen kan iedereen dus een coach gebruiken, afhankelijk van de domeinen waarbij extra expertise nodig is: leiding geven, motivatie verhogen, fysieke prestaties verbeteren, moeilijke beslissingen nemen, loopbaanbegeleiding,…. “Dit totale aanbod willen we nu bundelen,” gaat Keymolen verder. “Tijdens de My CoachDay op 8 oktober in Officenter Hasselt wordt voor iedere geïnteresseerde een antwoord gegeven op vragen als: Heb ik een coach nodig en zo ja, welke? Hoe weet ik met wie in zee te gaan? Wat is het verschil met een consultant, adviseur of therapeut? Wat doet een coach met de dingen die ik hem/haar toevertrouw? Hoeveel kost persoonlijke begeleiding gemiddeld? Kan ik deze kosten inbrengen in mijn boekhouding?…”

De coaches
stellen die dag hun expertise ter beschikking van iedere bezoeker. Er staan bovendien 16 workshops op het programma en er is ruimte voor 24 individuele coachgesprekken. Dit initiatief loopt ook in Antwerpen en in Gent op dezelfde dag.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.