Ik leer weer: ook voor bedrijven en hun werknemers

Bijleren rendeert voor uw onderneming

“In tijden van crisis betekenen opleidingen een belangrijke bron voor innovatie voor bedrijven en op die manier wapenen we ons met de uitbouw van de kenniseconomie in onze regio”, aldus gedeputeerde Frank Smeets.

De provincie Limburg richt zich samen met de partners Syntra Limburg, VDAB, de consortia voor het Volwassenenonderwijs in Limburg (Noord en Zuid), het PLOT en Huis van het Nederlands Limburg vzw tijdens de campagne van 2010 naar bedrijfsleiders van middelgrote ondernemingen. De doelstelling is om bedrijven en hun werknemers aan te zetten tot een innovatief leerplan. Onder meer door de uitreiking van de Ik Leer Weer-award.

Inzenden voor de ‘Ik leer weer award’ kan helaas niet meer, want je inzending moest op 26 oktober binnen zijn. De jury buigt zich momenteel over de ingezonden dossiers, die de visie van Limburgse bedrijven omtrent opleidingen binnen hun onderneming beschrijven.

Op 25 november maken de organisatoren de winnaar, die een mediacampagne ter waarde van €25.000 wint, bekend.

Bent u als bedrijf op zoek naar interessante opleidingen, of wil u kennis maken met de verschillende partners van Ik Leer Weer die u als ondernemer in kunnen begeleiden, ga dan www.ikleerweer.be.

"Ik leer weer" wil Limburgse bedrijven doen nadenken over hun visie op opleidingen in de werkomgeving:
[hana-flv-player video="http://www.madeinlimburg.be/wp-content/uploads/2010/algemeen/syntra_limburg_20090905.flv"
width="400"
height="330"
description="Ik leer weer campagne"
player="3"
autoload="true" autoplay="false"
loop="false" autorewind="true"
clickurl="http://ikleerweer.be/eCache/46000/Award.html"
clicktarget="_blank"
/]