Nieuws Limburg Ikea lokte in jaar tijd 1,4 miljoen restaurantbezoekers

Ikea lokte in jaar tijd 1,4 miljoen restaurantbezoekers

Ikea lokte in jaar tijd 1,4 miljoen restaurantbezoekers

Ter gelegenheid van de eerste verjaardag heeft woonwarenhuis Ikea Hasselt een balans opgemaakt. Het bedrijf is in zijn nopjes met de startfase. Er werden maar liefst 1,5 miljoen bezoekers ontvangen. Daarvan heeft 91% aangegeven “zeer tevreden” te zijn over hun passage bij Ikea. Vooral de vriendelijkheid van het personeel wordt gewaardeerd. Zo’n 10% van de klanten heeft voordien nog nooit een Ikea-vestiging bezocht. De helft van het totaal komt uit de directe omgeving (max. 20 minuten rijden).

Opvallend is dat maar liefst 95% van de Ikea-bezoekers (dus 1,425 miljoen) ook het restaurant passeert. Daarmee is Hasselt meteen één van de best draaiende horeca-vestigingen van alle Ikea-vestigingen. Al ruim voor openingstijd staan hordes (meestal gepensioneerde) bezoekers aan te schuiven om in de Ikea-vestiging te ontbijten. Het gaat gemiddeld om 400 ontbijtmaaltijden per dag. Ook andere gerechten zijn populair. Zo verkocht Ikea Hasselt in september alleen 12.000 porties mosselen….

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.