Nieuws Limburg Illochroma Europe failliet verklaard

Illochroma Europe failliet verklaard

Illochroma Europe failliet verklaard

Zoals kon worden verwacht heeft de rechter in het Franse Roubaix-Tourcoing het faillissement uitgesproken van SAS Illochroma Europe, de vennootschap in Croix, waar ook de Genkse vestiging van de etikettendrukker onder ressorteerde. Dit gebeurde omdat het afbetalingsplan dat bij aanvraag tot gerechtelijke reorganisatie was ingediend, niet werd nageleefd.

Na de eerste aanvraag voor bescherming tegen de schuldeiser, is de gerechtelijke bewindvoerder op zoek gegeaan naar een kandidaat-overnemer. Het Chinese Jiaxing Haoneng Packing werd als enige bereid gevonden om een ontvankelijk bod uit te brengen. De Chinezen hebben inmiddels een nieuwe vennootschap naar Belgisch recht opgericht om de fabriek in Genk opnieuw op de rails te krijgen. Vandaar dat de rechtbank in Frankrijk heeft geoordeeld om de vorige vennootschap failliet te verklaren.

De activiteiten lopen ondertussen gewoon verder.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.