Nieuws Limburg Imes (Hasselt) stapt in wielersponsoring

Imes (Hasselt) stapt in wielersponsoring

Imes (Hasselt) stapt in wielersponsoring

Imes, de toeleverancier van industriële benodigdheden met hoofdkantoor in Hasselt, wordt sponsor van het wielrennen. Of beter: het neemt de draad opnieuw op, aangezien het bedrijf ook eerder al in de deze sport investeerde. Een eerste initiatief van het vernieuwde engagement is de Groene Boulevard Koers, die op 14 september in Hasselt zal gereden worden. Imes heeft zich ertoe verbonden om naampartner van dit nieuwe evenement te worden.

imes wielertruiDe Groene Boulevard Koers wordt een totaalconcept op de kleine ring rond Hasselt, een levensechte wielerpiste van 2,5 kilometer. Na een vrij fietsmoment in de ochtend, wordt er onder meer het Belgisch Kampioenschap Ploegentijdrit voor wielertoeristenclubs gehouden. Er is ook een koers voor bedrijventeams en als apotheose, een derny-wedstrijd met een professioneel wielerpeloton.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.