Nieuws Limburg Impermo bouwt in Hasselt en mikt op Wallonië

Impermo bouwt in Hasselt en mikt op Wallonië

Impermo bouwt in Hasselt en mikt op Wallonië

Onder grote belangstelling is afgelopen weekend in Hasselt de nieuwe vestiging van Impermo opengegaan. Het Truiense familiebedrijf investeerde in een toonzaal van 1.700 m² voor het uitstallen van tegels, natuursteen en parket. “Het past in onze ambitie om de groei van 20% per jaar verder te zetten”, aldus CEO Ann Gijsens. Begin 2021 zal in Charleroi trouwens de eerste winkel van Impermo in Wallonië openen.

De nieuwe toonzaal van Impermo is de negende in totaal en de tweede nieuwkomer dit jaar. Er kunnen een tiental mensen aan de slag, wat het aantal voor de groep op 120 medewerkers brengt. “Het concept dat wij toepassen is zo uniek dat wij het helemaal met eigen mensen bouwen”, zegt CCO Diether Claeys. “We hebben hier ongeveer 4 maanden voor nodig gehad. Onder normale omstandigheden zou Impermo Hasselt begin juli al geopend worden, maar door de lockdown hebben we een beetje vertraging opgelopen.”

Impermo is nog altijd voor 100% een familiebedrijf en bestaat al sinds 1918. Op dit ogenblik staat met Luk, Silvie en Filip de 4de generatie van de familie Stultjens aan het roer. “De afgelopen jaren tekenen we een groei op van meer dan 20% per jaar”, zegt CEO Ann Gijsens. “Ook in het tot dusver zeer uitdagende jaar 2020. Met de nieuwe winkel in Hasselt moeten we dat groeiritme kunnen aanhouden. Daarbij geloven we ook heel sterk in onze webshop, die zowat elk jaar verdubbelt in omvang en nu al op de derde plaats komt van al onze filialen.”

Impermo blikt intussen al vooruit naar 2021. De plannen voor een nieuwe vestiging in Charleroi zijn heel concreet en moeten nog in het voorjaar leiden tot de opening van de eerste winkel in Wallonië.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.