Nieuws Limburg Impermo is Limburgse KMO-Laureaat

Impermo is Limburgse KMO-Laureaat

Impermo is Limburgse KMO-Laureaat

De familie-onderneming Impermo uit Sint-Truiden is donderdagavond bekroond tot “UNIZO KMO Laureaat Limburg 2014-2015”. KMO Contact, de KMO-werking binnen Unizo-Limburg, reikt deze tweejaarlijkse erkenning uit aan een KMO die zich onderscheidt op vlak van de belangrijkste domeinen van de bedrijfsvoering.

De keuze van de jury viel op Impermo omdat het bedrijf een forse groei kende, in een traditionele omgeving. Opvallend is dat het allemaal gerealiseerd is in een familiebedrijf met een erg professionele managementstructuur.

Impermo volgt het ingenieursbureau Encon van zaakvoerder Robin Bruninx op. Het tegelbedrijf uit Sint-Truiden haalde het van twee andere straffe kandidaten, e. Baillien (Jan Baillien) uit Maasmechelen en Metrotile (Sergio Canini) uit Tongeren. “Limburg is een echte KMO-provincie,” zeggen Els Meekers, voorzitter KMO-Contact en Bart Lodewyckx, directeur van Unizo-Limburg.”De cijfers spreken voor zich: 95 procent van de ondernemingen in Limburg is een KMO. We willen deze vorm van zelfstandig ondernemen, stimuleren en inspireren.”

Familie Stultjens ImpermoImpermo is nu één van de vijf kandidaten die in aanmerking komen voor de nationale erkenning “UNIZO KMO Laureaat 2014-2015”. De winnaar hiervan wordt bekendgemaakt op vrijdag 21 november.

“Deze prijs is erg belangrijk. Het is de kroon op ons werk,” zeggen Silvie, Luk en Filip Stultjens van Impermo in een eerste reactie. “Dit betekent een bevestiging dat we goed bezig zijn, na jaren van hard werken met veel inzet en groei. Het is belangrijk naar onze klanten toe. Maar ook het personeel mogen we niet vergeten. Voor hen betekent dit onder meer dat ze in een onderneming werken met een gezonde financiële basis.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.