Nieuws Limburg Impermo is nu ook Vlaamse KMO Laureaat!

Impermo is nu ook Vlaamse KMO Laureaat!

Impermo is nu ook Vlaamse KMO Laureaat!

Tegelbedrijf Impermo uit Sint-Truiden is na de Limburgse, nu ook uitgeroepen tot de Vlaamse KMO Laureaat 2014-2015. De familie Stultjens kreeg de prijs uit handen van Vlaams minister-president Geert Bourgeois en Unizo-topman Karel Van Eetvelt.

“Dat we deze prachtige award kunnen winnen, is enkel het resultaat van het harde werk van de volledige ploeg. Het geeft ons veel energie om onze groeiplannen voor de toekomst voort te zetten,” zeggen Luk, Filip en Silvie Stultjens.

Unizo KMO Laureaat Nationaal-foto joren de weerdtImpermo overtuigde de jury onder meer door de zeer sterke groeicijfers die het bedrijf ondanks de economische crisis en de moeilijke traditionele sector kon voorleggen. Het familiebedrijf uit Sint-Truiden speelt in op nieuwe trends zoals e-commerce en apps en blinkt uit door een duidelijke visie en strategie.

“De overwinning van Impermo is een opsteker voor onze KMO-provincie,” zegt Bart Lodewyckx van Unizo-Limburg. “Het is belangrijk dat Limburg positief in het nieuws komt en dat de kracht van het Limburgse ondernemerschap erkend wordt. Impermo is dan ook een echt toonbeeld van goed ondernemerschap. Ze kunnen bovendien andere KMO’s inspireren.”

In de categorie voor meest beloftevolle KMO, greep de Limburgse inzending Fruitsnacks van Karel Paesmans, nipt naast de Vlaamse hoofdprijs.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.