Nieuws Limburg Impuls brengt meer allochtonen achter het loket

Impuls brengt meer allochtonen achter het loket

Impuls brengt meer allochtonen achter het loket

Communicatiebureau Impuls uit Genk heeft een grootschalige campagne van de Vlaamse overheid op poten gezet om meer allochtonen te overtuigen om Vlaams ambtenaar te worden. Het is Vlaams minister van Bestuurszaken Geert Bourgeois die op die manier de diversiteit bij de overheid wil promoten. Jobpunt Vlaanderen bestelde in opdracht van de minister de campagne in Limburg.


“We hebben heel concreet 12 teams van bedrijven geselecteerd die een leuk filmpje hebben gemaakt over diversiteit in hun werkomgeving,” zegt managing partner Andres Lesire van Impuls. “Samen met onze e-partner Empuls hebben we daar een leuke Facebook-wedstrijd aan gekoppeld. Mensen kunnen via de social media stemmen voor het filmpje van hun voorkeur. Het team dat op 27 januari het meeste fans telt, wint een mooie prijs.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.