Nieuws Limburg Impuls (Hoeselt) neemt Brussels pr-bureau over

Impuls (Hoeselt) neemt Brussels pr-bureau over

Impuls (Hoeselt) neemt Brussels pr-bureau over

Het communicatiebureau Impuls uit Hoeselt heeft in Brussel het gekende pr-bureau Dialogic overgenomen. Impuls ging hiervoor in zee met de Nederlandse sectorgenoot Zandbeek, die al eigen kantoren heeft in Nijmegen, Eindhoven en Maastricht. De drie bedrijven kenden elkaar al langer door de samenwerking voor nationale en internationale opdrachten.

De stichter-eigenaar van Dialogic, Philippe Housiaux, blijft actief in de dagelijkse leiding van het bedrijf en focust zich daarnaast op zijn taken binnen de sportwereld. Housiaux is onder meer directeur van de Special Olympics en initiatiefnemer van European Football Supporters Award (om positieve initiatieven van voetbalsupporters te bekronen).

Dirk HoubenVoor Dirk Houben van Impuls vormt het Brusselse kantoor een goede uitvalsbasis om klanten in die regio te bedienen. Hun specialisatie in public relations, vaak voor grotere multinationale spelers, is bovendien een mooie aanvulling op de klantenportefeuille die vanuit Hoeselt wordt bediend.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.