Nieuws Limburg In beeld: TV Specialisten is verhuisd naar nieuwbouw

In beeld: TV Specialisten is verhuisd naar nieuwbouw

In beeld: TV Specialisten is verhuisd naar nieuwbouw

Jeroen Sels, zaakvoerder van TV Specialisten, heeft zopas een gloednieuw bedrijfspand in Pelt in gebruik genomen. Het gaat om een showroom waar zo’n 70 types van tv’s staan uitgestald.

TV Specialisten is een snelgroeiend bedrijf uit Noord-Limburg. Het was de grootvader van Jeroen Sels die al in 1949 met de zaak van start ging in de Kloosterstraat in Lommel. Zowel in de fysieke winkel als online (waarin ze nummer 2 zijn in België) wordt er jaar na jaar een mooie omzetstijging genoteerd. “In coronatijden zijn we nog eens verdubbeld”, zegt zaakvoerder. “Vandaar dat een verhuizing noodzakelijk werd. Dit niet alleen voor de extra stockageruimte (waar plaats is voor 800 tv’s), maar ook om de keuzemogelijkheden voor de klanten in de showroom nog te vergroten.”

Het nieuwe pand, dat een investering heeft gevergd van 1 miljoen euro, is gelegen in de Fabrieksstraat in Pelt, waar Van den Boer Concept de Bedrijvencampus Pelt heeft gebouwd.

“In ons nieuw experience center kunnen we ongeveer 70 tv’s demonstreren, verdeeld over diverse eilanden van de merken Samsung, LG, Philips en Sony”, legt Jeroen Sels uit. “Het gaat om een gamma dat zich uitstrekt van 32 tot 85 inch-schermen. Daarnaast presenteren we ook een aantal kwalitatieve soundbar-systemen van merken als Bose en JBL. Het concept is een succes, want de eerste weken dat we hier open zijn, is de belangstelling nog eens fors toegenomen. Door corona investeren mensen meer dan ooit in het comfort van hun eigen leefomgeving. En ja, het EK dat voor de deur staat helpt ook wel in de beslissing om ineens een nieuw toestel aan te schaffen.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Inno L. 2021-05-20 08:49:49

Proficiat en véél succes op de nieuwe lokatie ! Prachtig projekt trouwens en oplossing voor véél ondernemers.

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.