Nieuws Limburg IN-Z doet nog een overname: collega in Maaseik

IN-Z doet nog een overname: collega in Maaseik

IN-Z doet nog een overname: collega in Maaseik

poetsvrouwDe sociale onderneming IN-Z heeft in Maaseik de activiteiten overgenomen die het PWA uitvoert in het kader van de dienstencheques. IN-Z heeft nu al meer dan 1.200 werknemers in dienst en krijgt er met deze overname 46 poetshulpen bij.Vorig jaar nam IN-Z nog de dienstenchequeafdeling van PWA Genk over, goed voor 34 extra werknemers.

IN-Z houdt zich naast de poetsdiensten bezig met activiteiten zoals seniorenoppas, thuiszorg, persoonlijke assistentie voor personen met een handicap, preventieve gezinsondersteuning, enzovoort. IN-Z streeft daarbij naar duurzame tewerkstelling, met aandacht voor kansengroepen. Waarnemend voorzitter is voormalig burgemeester van Houthalen-Helchteren, Maurice Vanoevelen. Ruth Claes is algemeen directeur van de vzw.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.