Nieuws Limburg Indera en Mooz lanceren nieuw designlabel

Indera en Mooz lanceren nieuw designlabel

Indera en Mooz lanceren nieuw designlabel

Moome is de naam van een nieuw designlabel, ontstaan uit de samenwerking tussen designmeubelfabrikant Indera (van de Mecam-groep uit Dilsen-Stokkem) en het creatief bureau Mooz uit Heusden-Zolder. Beide Limburgse ondernemingen willen onder de nieuwe merknaam hedendaags meubilair en accessoires voor het interieur op de markt brengen.

AUDE fauteuil-Karlien Imants (2)Zowel de familie Meers van Indera als Inge Vanluyd en Stefan Vanbergen van Mooz hechten naast de eigentijdse vormgeving veel belang aan kwaliteit. Binnen- en buitenlandse designers, zowel jong talent als ervaren award-winnaars, hebben al hun medewerking beloofd om nieuwe spullen voor Moome gestalte te geven. De productie gebeurt grotendeels in de fabriek in Dilsen-Stokkem. (foto: de fauteuil Aude van ontwerpster Karlien Imants voor Moome)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.