Nieuws Limburg Indra Dewitte wordt adjunct-hoofdredacteur bij HBvL

Indra Dewitte wordt adjunct-hoofdredacteur bij HBvL

Indra Dewitte wordt adjunct-hoofdredacteur bij HBvL

VRT-journaliste en presentatrice van ‘De Zevende Dag’ Indra Dewitte (40) ruilt de VRT-nieuwsredactie voor de redactie van Het Belang van Limburg. Ze blijft ‘De Zevende Dag’ tot aan het einde van het lopende seizoen presenteren, maar gaat op 1 oktober 2013 aan de slag als adjunct-hoofdredacteur bij de krant.R2009_A0001_28731

Indra Dewitte over haar overstap: “Ik heb dertien jaar lang heel graag gewerkt bij de VRT, en alle kansen gekregen. Maar op dit moment liggen er enorm veel uitdagingen in het verschiet voor de provincie Limburg. Op elk vlak. Toen ik gevraagd werd om adjunct te worden, heb ik dan ook niet lang geaarzeld. Ik dank de openbare omroep, en alle fijne collega’s voor een jarenlange, fantastische samenwerking. Ik zal met plezier het lopende seizoen van De Zevende Dag volbrengen. Daarna begin ik met veel enthousiasme bij Het Belang van Limburg.”

Dominic Stas, directeur van Mediahuis Limburg bij Concentra Media: “Dewitte beschikt over een ruime journalistieke ervaring. Haar overstap naar de krantenwereld is een weloverwogen volgende stap in haar loopbaan. Samen met hoofdredacteur Ivo Vandekerkchove en de voltallige redactie zal zij verder bouwen aan het succes van Het Belang van Limburg als het meest toonaangevende nieuwsmedium in de provincie.”

Indra Dewitte is veertig jaar, gehuwd en heeft twee kinderen. Zij woont met haar gezin in Genk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.