Nieuws Limburg Info uit skigebieden dankzij technologie uit Riemst

Info uit skigebieden dankzij technologie uit Riemst

Info uit skigebieden dankzij technologie uit Riemst

Voor wie tijdens de wintermaanden regelmatig op de latten staat, is de informatie over het weer en de sneeuw in de skigebieden, bijna onontbeerlijk. De borden die aan de liften prijken, werken met technologie van een kleine KMO uit Riemst. JTC-micro-electronics is gespecialiseerd in deze elektronica voor LED-borden. Buiten de skigebieden wordt de Zuid-Limburgse technologie ook aangewend in aanduidingen voor parkings, industriële keyboards, domotica, architecturale verlichting, ledwalls, verkeerssignalisatie of draadloze communicatiesensoren.

infobord ski riemstGezien het succes van de toepassingen die JTC ontwikkelt, was het bedrijf genoodzaakt om een eigen bedrijfspand te bouwen. In de ambachtelijke zone Op ’t Reeck in Riemst, gingen de deuren van de nieuwe locatie onlangs officieel open. Daarmee heeft de KMO op korte tijd zo’n 2,5 miljoen euro geïnvesteerd. De innovatieve processen die JTC ontwikkelt, moeten op korte termijn deze investeringen terugverdienen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.