Nieuws Limburg Infrabel vindt 31 technici in amper 2 dagen tijd

Infrabel vindt 31 technici in amper 2 dagen tijd

Infrabel vindt 31 technici in amper 2 dagen tijd

Weldra starten in Limburg 31 nieuwelingen om de spoorinfrastructuur te onderhouden. De technici werden door beheerder Infrabel gerekruteerd en geselecteerd tijdens 2 jobdagen, die vrijdag en zaterdag in Hasselt plaatsvonden. Kandidaten konden zich ’s morgens aanmelden en ’s avonds met een arbeidscontract naar huis gaan.

Het resultaat van de aanwervingscampagne in het Limburgse dialect (“Wei sjiek is mich da! Is da iet veur oech?”) was dus erg succesvol. Er kwamen zo’n 200 geïnteresseerden opdagen voor een kennismaking met Infrabel, de mensen die er werken, en de inhoud van de beschikbare jobs. In plaats van de 28 vacatures, werden er 31 mensen aangeworven. Drie kunnen op een andere locatie in Limburg terecht.

Momenteel heeft Infrabel voor heel België nog zo’n 700 openstaande vacatures. Nieuwe en gelijkaardige regionale campagnes volgen er de komende maanden in Leuven, Brussel en Gent.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.