Nieuws Limburg Inge Aerts naar Voka, Eva Reggers naar Unizo

Inge Aerts naar Voka, Eva Reggers naar Unizo

Inge Aerts naar Voka, Eva Reggers naar Unizo

Zowel Voka – Kamer van Koophandel Limburg als Unizo-Limburg hebben het team versterkt met een vrouwelijke collega.

Inge Aerts is bij Voka aan de slag gegaan als stafmedewerker Communicatie. Daar zal ze samen met directeur Communicatie & Netwerken Johan Grauwels instaan voor perscontacten, interne en externe communicatie en de coördinatie van de marketingacties. Inge studeerde Communicatiewetenschappen aan de K.U. Leuven en begon haar loopbaan in 1997 op de nieuwsdienst van de VRT. Daar werkte ze voor het tv-journaal, Terzake en Koppen. Na verschillende andere uitdagingen binnen de VRT, maakte ze in 2008 de overstap naar het persbureau Belga.

Eva Reggers is de nieuwe startersadviseur bij collega-organisatie Unizo, waar ze het team van Els huysman vervoegt. Ze zal er beginnende zelfstandigen begeleiden, infosessies geven en tevens advies verstrekken over de leningen van het Participatiefonds. Eva komt van de POM-ERSV, waar ze diensthoofd Arbeidsmarktbeleid was. Daarvoor werkte ze als senior consultant bij Deloitte. Op academisch niveau behaalde ze diploma’s in TEW en International Business aan de universiteiten van Hasselt en Maastricht.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.