Nieuws Limburg Ingenieurs ESI-CIT nemen collega in Nederland over

Ingenieurs ESI-CIT nemen collega in Nederland over

Ingenieurs ESI-CIT nemen collega in Nederland over

De Hasseltse engineeringsgroep ESI-CIT heeft zijn Nederlandse collega T&M Solutions in Arnhem overgenomen. Op die manier wordt ESI-CIT de belangrijkste leverancier van test- en meetsystemen in de Benelux. De overname past ook in de strategie van de ESI-CIT om 20 procent te groeien per jaar. (Een artikel over de forse groei kan je hier lezen).

ESI-CIT werd in 1998 als ES International opgericht in Bocholt door Kurt Hensen en Roel Geraerts, en verhuisde na drie jaar naar Hasselt. In 2008 werd partner CIT overgenomen. Sinds kort is het bedrijf gevestigd in een volledig nieuw gebouw aan de Researchcampus in Hasselt.

Met de overname van T&M beschikt de groep nu over vestigingen in Hasselt, Arnhem, Eindhoven, Kapelle a/d IJssel en het Poolse Wroclaw. Het personeelsbestand bedraagt 52. “We zien nog meer mogelijkheden”, zegt Kurt Hensen van ESI-CIT. “Duitsland en Frankrijk bijvoorbeeld…”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.