Nieuws Limburg Ingenieurs van ESI (Hasselt) tekenen contract van 2,2 miljoen

Ingenieurs van ESI (Hasselt) tekenen contract van 2,2 miljoen

Ingenieurs van ESI (Hasselt) tekenen contract van 2,2 miljoen

ESI-CIT Group, het ingenieursbureau uit Hasselt dat gespecialiseerd is in hoogwaardige test- en meetoplossingen, heeft zopas een groot contract afgesloten met het Engelse bedrijf XAAR. Het gaat om een opdracht van 2,2 miljoen euro voro de levering van een aantal machines om de kwaliteitscontrole en microassemblage uit te voeren van de inkjet-printkoppen die XAAR maakt. De fijne afstelling die door de apparatuur van ESI-CIT wordt gegarandeerd, is uiterst belangrijk omdat iedere inktdruppel tot op de micrometer juist moet vallen.

Kurt Hensen van ESI-CIT Group

ESI-CIT is momenteel druk in de weer om een nieuw gebouw klaar te stomen op de Research Campus Hasselt. Het snel groeiende bedrijf van Kurt Hensen en Roel Geraerts werd in 1998 opgericht in Bocholt. Het hele succesverhaal kwam eerder op deze site al aan bod: via deze link kan je het het hele artikel nog eens nalezen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.