Ingrid naar LRM, Unizo zoekt opvolger

Ingrid Nenczl, communicatie- en pr-manager van Unizo Limburg, maakt de sprong naar de communicatiedienst van investeringsmaatschappij LRM. Daarmee komt er een plaatsje vrij in het managementteam van Unizo, dat op zoek gaat naar een gedreven opvolger.

Ingrid Nenczl vervoegde Unizo Limburg 3 jaar geleden toen ze de naar Cegeka vertrokken communicatie- en PR-manager Sergio Destino opvolgde. Vandaag maakt ze zelf de sprong naar een nieuwe uitdaging, om aan de slag te gaan bij LRM. Daar komt ze terecht in het team van Jeroen Bloemen, waar ze mee de communicatie van de investeringsmaatschappij vorm zal geven.

De carrièrewending van Ingrid (tweede van links op de foto) houdt in dat Unizo Limburg de zoektocht is gestart naar iemand om haar schoenen te vullen. “Het profiel dat we zoeken is een ondernemende en verbindende teamspeler", zegt gedelegeerd bestuurder Bart Lodewyckx. "Iemand die bruggen kan bouwen tussen de nationale en lokale werking van Unizo. En die naast het uittekenen van onze communicatie- en PR-strategie, nieuwe concepten en initiatieven richting ondernemers kan bedenken en uitwerken. Met events als de Unizo Livia Award, de Limburgse kmo van het Jaar, het G100-event en het Feest van de Ondernemer ligt er bovendien heel wat moois op onze evenementenplank.”

Intussen toont LRM zich in zijn nopjes met de aanwinst. "We zijn blij dat Ingrid voor LRM gekozen heeft”, zegt Jeroen Bloemen, Chief Corporate Affairs Officer. “Onze business brengt enorm veel communicatie-uitdagingen met zich mee. Ingrid heeft een brede communicatieachtergrond, spreekt de taal van de ondernemer en is dus een belangrijke aanwinst voor ons marcom-team.”