Nieuws Limburg Innovatie-award voor fitnesszaak van Genkenaar

Innovatie-award voor fitnesszaak van Genkenaar

Innovatie-award voor fitnesszaak van Genkenaar

M4teria is de naam van het jonge physical trainingbedrijf dat van Plan Forward de 2014 Innovation Award heeft gekregen. De adviesorganisatie Plan Forward, met hoofdzetel in Hasselt, heeft als doel jonge ondernemers te ondersteunen en open innovatie te promoten.

m4teriaM4teria is de onderneming van Genkenaar David Box en Tiffy Stevens. In 2012 zijn ze bescheiden begonnen met hun zaak voor personal training. Ze begeleiden daarbij mensen die iets aan hun fysieke weerbaarheid willen doen. In 2014 hebben ze hiervoor in Antwerpen een nieuw pand in gebruik genomen van 300 m². Dit met de bedoeling om naast de individuele begeleiding, ook mensen te laten sporten die in groep willen trainen. In de verruimde fitness worden gratis groepslessen aangeboden.

“David en Tiffy hebben een kwantumsprong voorwaarts gemaakt met dit concept,” zegt Marc Hoessels, partner van Plan Forward. “Door goed te luisteren naar oude klanten, hebben ze deze kunnen terug aanspreken en voor de bestaande klanten een nieuw aanbod kunnen creëren. Voorts hebben ze ook meegeholpen met het leveren van input voor CMC Europe, het Complementair Medisch Centrum in Genk. Luisteren naar de klant blijft essentieel voor elke ondernemer, maar ook het vizier openhouden voor andere ondernemers is een mooi voorbeeld van open innovatie.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Klussers kabbelen door de crisis

Kluster, een Limburgs platform dat handige Harry's in contact brengt met particulieren, is geselecteerd voor Birdhouse Accelerator, een programma dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer