Nieuws Limburg Innoveren kan je leren…

Innoveren kan je leren…

Innoveren kan je leren…

Bedrijven die onvoldoende innoveren, lopen het risico om irrelevant te worden. POM Limburg nam dinsdag tijdens een event op de Corda Campus, de innovatiestrategie van enkele Limburgse bedrijven onder de loep. De inspiratie werd verspreid door getuigenissen van Setle, Berghoff Worldwide en Skilpod. Op de afsluitende netwerkreceptie, waar onze fotograaf de beste poses vastlegde (zie album onderaan), kon naar hartenlust van gedachten worden gewisseld over de toepassing van innovatieve ideeën.

“Het innovatieve karakter is één van de grootste troeven van de Limburgse economie”, weet gedeputeerde voor Economie en voorzitter van POM Limburg, Tom Vandeput. “Om concurrentieel te blijven, moeten we constant innoveren, want met ‘business as usual’ komen we er niet. Dit moet in eerste instantie van de bedrijven zelf komen, maar als POM Limburg willen we wel de uitbouw van een sterk innovatieklimaat in Limburg ondersteunen.”

Het is in dat kader dat de sectorwerking Creatieve Economie van POM Limburg enkele getuigenissen opvoerde van toonaangevende bedrijven met een sterke innovatiecultuur. Setle (Thibaut Nivelles), Berghoff Worldwide (Adelheid Deltour) en Skilpod (Filip Timmermans) gunden de aanwezigen een blik achter de schermen waarin ze hun vernieuwende processen uit de doeken deden.

Op de netwerkreceptie achteraf werden de tips over de succesformules druk besproken, zoals u kunt zien in de fotogalerij hieronder.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.