Nieuws Limburg Intellisol wint met lichtgevend wandtextiel

Intellisol wint met lichtgevend wandtextiel

Intellisol wint met lichtgevend wandtextiel

De Maaseikse leverancier van zuinige energietoepassingen Intellisol, heeft de Innovation Award Interior & Design gewonnen. Deze prijs bekroont vernieuwende producten voor de aankleding van het interieur. In het geval van Intellisol gaat het om Luminous Textile, een stoffen wandbekleding die led-verlichting bevat en zo met de aangepaste kleur voor de juiste sfeer kan zorgen. Philips is de fabrikant van het product dat Intellisol in België mag verdelen. De Maaseikse reseller werkt ook de grafische wensen van de klant uit (bv. als er een logo moet oplichten) en zorgt voor de programmatie. Momenteel wordt de toepassing voor het eerst gepresenteerd op de Horecabeurs in Gent.

“Deze textielpanelen zijn immers erg geschikt om in hotels, vergaderzalen, restaurants of andere horeca-zaken voor de juiste sfeer te zorgen,” weet Herman Daniëls van Intellisol. “Bovendien is het systeem geluidsabsorberend. Het lijkt logisch dat iedere architect en binnenhuisdecorateur hier wel oren naar zal hebben.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem
Dilsen-Stokkem

LRM steekt prise in stort en plas

Op de Terhills-site in Dilsen-Stokkem werden zopas twee splinternieuwe zonnenpanelenparken officieel in gebruik genomen. Het gaat om eentje op het… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.