Nieuws Limburg Inter-Limburgse shoutoutwedstrijd voor bedrijven en after-work party

Inter-Limburgse shoutoutwedstrijd voor bedrijven en after-work party

Inter-Limburgse shoutoutwedstrijd voor bedrijven en after-work party

Deze Shoot Out Wedstrijd, waarbij teams van deelnemende bedrijven kunnen kennismaken met het buksschieten, gaat door op vrijdag 1 juli op de terreinen van het OLS langs de Kapelstraat in Stokkem. De wedstrijd start om 14.00 uur, en wordt omstreeks 17.00 uur gevolgd door een barbecue en een After Work Party met optreden van Domino en een DJ! Onze Belgisch-Limburgse teams komen uit tegen teams van Nederlands-Limburgse bedrijven, dus neem deel en hou onze eer hoog!

Limburgse bedrijven kunnen deelnemen aan onze Inter-Limburgse Shoot Out Wedstrijd.
De deelnameprijs bedraagt € 150 (of € 120 voor leden VOKA / VKW) per team van max. 6 personen, inclusief barbecue en toegang tot de After Work Party.

Interesse om de uitdaging aan te gaan en het op te nemen tegen collega-ondernemers en Limburgse schepencolleges? Aarzel dan niet, bedenk een leuke teamnaam en schrijf je voor 20 juni.

Interesse om de uitdaging aan te gaan en het op te nemen tegen collega-ondernemers en Limburgse schepencolleges? Aarzel dan niet, bedenk een leuke teamnaam en schrijf je voor 20 juni in bij Michaël Schoofs via michael.schoofs@dilsen-stokkem.be!

Deze shoutout past in de organisatie van het Oud-Limburgs schuttersfeest op 3 juli 2011, die et stadsbestuur van Dilsen-Stokkem samen met de Koninklijke Schutterij Sint-Elisabeth voor de 125e maal organiseren. Deze jaarlijkse hoogtijdag van het schutterswezen in de beide Limburgen is al meer dan een eeuw een topmerk op de markt van traditie en volkscultuur, een instituut waarop de tand des tijds weinig vat lijkt te krijgen!

Stokkem, onderdeel van de stad Dilsen-Stokkem in het centrum van het Maasland, is een pittoresk stadje aan de Grensmaas waar de scheiding tussen Belgisch en Nederlands Limburg gevormd wordt door de diepste punten in de rivier, en waarbij veerponten voor een unieke verbinding zorgen met de Nederlandse vrienden!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.