Nieuws Limburg Intercars bouwt nieuwe vestiging in bedrijvenpark

Intercars bouwt nieuwe vestiging in bedrijvenpark

Intercars bouwt nieuwe vestiging in bedrijvenpark

In opdracht van Intercars is Derdaele Industriebouw gestart met het bouwen van een nieuwe, officiële Skode-vestiging in de industriezone Spelver II in Bilzen. Intercars is sinds 1978 een erkend Skoda-concessiehouder met vestigingen in Veldwezelt en Beverst, opgericht door Richard Noben en Lucien Philippens. Lucien is intussen overleden. Richard staat nu aan het hoofd van het bedrijf, samen met zonen Johnny en Ronny. Dochter Nancy staat in Beverst in voor verkoop en receptie, wat van Intercars een echt familiebedrijf maakt.

_Intercars_BuitenkantDerdaele Industriebouw heeft 6 maanden de tijd voor de bouw van de garage (ontworpen door Mono Architecten), inclusief de volledige inrichting, afwerking en buitenaanleg. Intercars wil immers binnen 6 maanden verhuizen, aangezien het plaatsgebrek door de enorme groei van beide vestigingen, nijpend is geworden. Johny Noben: “We zijn op zoek gegaan naar een centraal gelegen stuk grond, zodat alle bestaande klanten maximaal 7 km extra zullen moeten afleggen om bij hun vertrouwde dealer op onderhoud te kunnen gaan. Dat is gelukt op industriegebied Spelver II in Bilzen. De totale investering zal een prijskaartje hebben van 1,8 miljoen euro en op termijn voorzien we 2 tot 3 extra personen aan te kunnen werven. De komende jaren willen we dankzij dit mooie gebouw en het merk Skoda ons bedrijf verder uitbouwen en onze hoge klantentevredenheid nog opkrikken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.