Nieuws Limburg Internationaal nichebedrijf vestigt zich in Genk

Internationaal nichebedrijf vestigt zich in Genk

Internationaal nichebedrijf vestigt zich in Genk

Painting with Light, actief in het verzorgen van grote licht- en multimediaspektakels, heeft zijn intrek genomen in De Paardenstallen, het laatste gebouw van C-Mine in Genk dat een complete restauratie heeft ondergaan. Het bedrijf, dat in alle uithoeken van de wereld zorgt voor spraakmakende audiovisuele effecten, komt niet toevallig naar Genk. De CEO, Luc Peumans, is een Genkenaar die dus terugkeert naar de Heimat.

paardenstallenPainting with Light heeft klanten als Studio 100, Stage Entertainment, Infrax, VTM, Franco Dragone, Holiday on Ice, VRT, Clouseau, Philips, Ghelamco of de Plopsa Group. Voor hen omkaderen ze shows, waarbij een mix wordt aangeboden van licht, video, decor, architecturale elementen, geluid en special effects. Bedoeling is om de verhalen die verteld worden door de artiesten, kracht bij te zetten, en zo het publiek een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

“Een nieuw gebouw, een nieuwe identiteit… We nemen nu de start van een volgende episode in onze bedrijfsgeschiedenis,” zegt Luc Peumans. “Alle aspecten zijn aanwezig om ons nog meer te profileren en de internationale opmars door te zetten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.