Nieuws Limburg Internationale prijs voor Imagica (Hasselt)

Internationale prijs voor Imagica (Hasselt)

Internationale prijs voor Imagica (Hasselt)

JeroenBrouxImagica, een jong grafisch ontwerpbureau uit Hasselt, heeft zijn eerste Internationale Design Award gewonnen heeft. Deze prestigieuze prijs wordt uitgereikt door de internationaal erkende vakorganisatie Design and Design, die in Parijs gevestigd is. Grafische ontwerpers en productdesigners uit de hele wereld dienen er ontwerpen in om hun kans te wagen. Meerder Limburgers kaapten er al mooie prijzen weg, maar voor Imagica was het de eerste keer.

Bryonix ontwerpZaakvoerder Jeroen Broux behaalde deze onderscheiding met een huisstijlontwerp voor Bryonix, een adviesbedrijf voor de medische sector. Eind 2014 zal dit ontwerp worden opgenomen in het jaarboek van Design and Design. Op 15 februari eerstkomend wordt het winnende ontwerp op de website aan het publiek voorgesteld.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.