Nieuws Limburg Internationale tophotels willen Haspengouwse hamburgers

Internationale tophotels willen Haspengouwse hamburgers

Internationale tophotels willen Haspengouwse hamburgers

Na de succesvolle lancering van hun 100% Angus Beef burger (waarvoor ze de Baanbrekers Award ontvingen tijdens Horeca Expo Gent in 2014) komen ondernemers Ronny Haesen en Ben Elen nu met een puur exclusief Limburgs product: de Haspengouw Beef burger.

De nieuwe burger wordt gemaakt van 100% Haspengouws vlees van het gerenommeerde ras wit/blauw en op smaak gebracht door chef en vleeskenner Ben Elen. Op 19 november wordt het nieuwe concept gelanceerd tijdens Horeca Expo Gent 2017.

“Alles start met gezonde dieren, van jonge kalveren tot slachtrijpe runderen, die een stressloos leven leiden op ruime en groene weides” vertelt Ben Elen. “De dieren worden op een bijzondere en gepatenteerde manier vetgemest met gebalanceerde voeding, rijk aan Omega 3 en Omega 6. We mogen zeggen dat Haspengouw Beef een rijkelijk gemarmerd, mager stukje kwaliteitsvlees is.”

Ben’s Burger is de enige officiële producent die de vermaling van het vlees tot burgers op zich mag nemen. Buiten de verdeling aan klanten in de Benelux, zal de Haspengouw Beef Burger ook verkrijgbaar zijn in onder andere de internationale hotelketens Sheraton, Hilton, Radisson, enzovoort.

JCr

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.