Nieuws Limburg InTrust investeert in 50 extra opslagboxen

InTrust investeert in 50 extra opslagboxen

InTrust investeert in 50 extra opslagboxen

Vastgoedbedrijf InTrust van Marcel en Hans Schouteden, investeert in extra opslagruimte op de Corda Campus in Hasselt. InTrust is in 2011 gestart met het verhuren van boxen, die kunnen dienen om meubels, dossiers, gereedschappen of andere voorwerpen tijdelijk in te bewaren. Het bedrijf begon met deze activiteiten in 2011, toen het de installaties overnam van Extra Space (aan de Carrefour in Hasselt). Vervolgens werd een deel van de voormalige Philipsfabrieken opgekocht om de activiteiten uit te breiden.

Intrust Box“Inmiddels hebben we een 100-tal boxen geïnstalleerd en zijn we nu al aan uitbreiding toe,” aldus Marcel Schouteden. “Er komen nog 50 units bij. Een 10-tal daarvan zullen we buiten het gebouw plaatsen. Ook daar is veel vraag naar. Meubelbewaring blijft de voornaamste reden om zo’n box te nemen.”

InTrust beschikt nu over 3000 m² aan te verhuren opslagruimte. Het grote publiek kan kennismaken met het concept tijdens de Open Bedrijvendag in oktober.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.