Nieuws Limburg Inventief betaalsysteem uit Hasselt op rockfestival

Inventief betaalsysteem uit Hasselt op rockfestival

Inventief betaalsysteem uit Hasselt op rockfestival

Jforce, een jong en innovatief IT-bedrijf uit Hasselt (en Kortrijk), zal de komende 3 jaar een ingenieus betaalsysteem lanceren op de luxecamping van Rock Werchter (Rockvillage). Jpurse, zoals de toepassing heet, is een kaart die gewoon moet gescand worden om betalingen te doen. Aan diverse oplaadpunten of via de smartphone kan er geld op de kaart worden gezet. Het is tevens mogelijk om geld over te zetten tussen twee kaarten.

werchter drankDe gebruiksvriendelijkheid is een belangrijk voordeel van Jpurse. De klanten zijn daarmee verlost van losse bonnetjes die snel verloren kunnen gaan, of ’s anderendaags nog in de broekzak opduiken…

Aan iedere kaart kunnen speciale codes worden toegekend, zodat er bijvoorbeeld tijdens het ‘happy hour’ automatisch kortingen worden verrekend, er spaarpunten worden toegekend, of minderjarigen kan worden belet om hiermee alcohol te kopen.

Het platform kan ook dienen om alle mogelijke statistieken eruit te halen, zoals het succes van promo-acties of de favoriete drankjes van iedere doelgroep.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.