Nieuws Limburg Investering van 11 miljoen in vakantiepark Hengelhoef

Investering van 11 miljoen in vakantiepark Hengelhoef

Investering van 11 miljoen in vakantiepark Hengelhoef

De onderneming Twin Properties, die het domein Hengelhoef in Houthalen-Helchteren in 2005 kocht van de overheid, investeert 11 miljoen euro in de vernieuwing van het vakantiepark. In een eerste fase worden 92 nieuwe vakantieverblijven opgetrokken, die door Twin Properties aan particuliere beleggers worden aangeboden. Ze worden eigenaar van een notarieel beschreven vakantieverblijf, dat op een professionele manier zal verhuurd worden door Holiday Suites, de uitbater van Hengelhoef. In ruil krijgt de belegger 90% van de opbrengst van de verhuur.

Hengelhoef Foto
Naast het bouwen van de nieuwe vakantieverblijven wordt momenteel een nieuw openluchtzwembad en een speeltuin gebouwd, die tegen deze zomer beschikbaar zullen zijn voor de gasten. Met deze ingrepen wil Twin Properties de grandeur van weleer teruggeven aan Hengelhoef, dat op een hoogtepunt in de jaren ’90 (toen het nog eigendom was van de CM), meer dan 200.000 overnachtingen wist te tellen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.