Investering van 3 miljoen in 13 nieuwe fabriekshallen

RM-Projectontwikkeling

is in Bilzen gestart met de grondwerken voor de bouw van 13 nieuwe bedrijfshallen. Bouwheer is Wilfried Blocken van Isola in Tongeren. De units zullen casco verkocht of verhuurd worden en zijn klaar tegen het einde van dit jaar. Er is een investering mee gemoeid van zo"n 3 miljoen euro.

isola RMHet leeuwendeel daarvan is bestemd voor RM-Projectontwikkeling, dat alle werken coördineert, en zelf zorgt voor de aannemer, dakwerker, klinkers en zelfs de tuinaanleg. "In totaal bouwen we zo'n 12.000 m2," zegt zaakvoerder Ronny Gielen, die met zijn andere bedrijf GRC Industriebouw, ook de ruwbouw uitvoert. "We nemen de bouwheer dus alle werk uit handen."

Met de bouw van deze omvang is RM niet aan zijn proefstuk toe. "Momenteel bouwen we in Zonhoven 10.000 m2 extra ruimte voor de firma Konings," aldus nog Ronny Gielen. "Dat project zit in een eindfase." Klagen doet Gielen allerminst. "Ondanks de crisis en het barre weer slagen we er toch in grote orders binnen te halen. Het is dus zeker niet overal kommer en kwel."