Nieuws Limburg Investering van 5 miljoen voor hulp bij valse tanden

Investering van 5 miljoen voor hulp bij valse tanden

Investering van 5 miljoen voor hulp bij valse tanden

Dentsply Implants, het bedrijf uit Hasselt dat draagstructuren maakt voor tandimplantaten, gaat de komende 3 jaar minstens 5 miljoen euro investeren. De hoofdbrok van de centen gaat naar innovatieve technologie, waaronder 3D-printers voor metaal. “Deze transformatie zal onze concurrentiepositie binnen onze Amerikaanse groep en binnen de dentale markt versterken,” zegt Business Unit Manager Jo Massoels. “Het zal tevens de productiekosten verlagen én voor extra tewerkstelling zorgen (zo’n 10 arbeidsplaatsen). Een kwart van de investering is bestemd voor de opleiding van onze 100 werknemers.”

dentsply implants hasseltDentsply Implants maakt bovendien bekend dat het meedingt naar het label Fabriek van de Toekomst. Dat wordt toegekend aan bedrijven die vooruitstrevend zijn in de toepassing van nieuwe technologie. Tijdens de Open Bedrijvendag op 5 oktober mag het grote publiek kennismaken met de productietechnieken bij Dentsply Implants.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.