Nieuws Limburg Investio: nieuwe tak voor Somers en Vangronsveld

Investio: nieuwe tak voor Somers en Vangronsveld

Investio: nieuwe tak voor Somers en Vangronsveld

Het gekende Hasseltse vastgoedkantoor Vestio, onder de hoede van ontwikkelaars Ed Somers en Stefan Vangronsveld, houdt de nieuwe bedrijfstak Investio boven de doopvont. Daarin worden alle activiteiten gegroepeerd rond investeringsvastgoed en het beheer van vastgoedportefeuilles.

De huidige sanitaire en economische crisis beïnvloedt sterk de wijze waarop mensen naar hun investeringsportefeuille kijken. Wie spaarcenten op zijn bankrekening heeft, zoekt vandaag naar een veilige en risicoluwe investering. Zoals beleggen in vastgoed. “Vooral appartementen en starterswoningen op locaties dicht bij de stadscentra zijn erg in trek”, stelt Ed Somers (foto). “De vraag naar dergelijke type woningen op de verhuurmarkt biedt de investering meer garantie op een meerwaarde dan trendgevoelige investeringsproducten. We merken dat door de coronacrisis mensen teruggrijpen naar zekerheden, en de stabiele houvast die vastgoed biedt, is daar zeker een voorbeeld van.”

Met de oprichting van Investio wil Vestio verdere stappen zetten in de begeleiding van mensen in de aankoop van investeringsvastgoed. “En we gaan hen nadien ook bijstaan in het beheer ervan, om optimaal te kunnen genieten van hun opbrengst”, aldus Stefan Vangronsveld. “Veel investeerders hebben immers geen ervaring in het verhuren van vastgoed, ze kennen de wetgeving onvoldoende of wensen de interactie met de huurder tot een minimaal te beperken. Een verhuurservice is voor hen dan een grote meerwaarde. We gaan daar ver in, tot het schilderen van de muren of de aankoop van de meubels toe. Zo kunnen spaarcenten zorgeloos worden geïnvesteerd”, besluit het duo.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.