Nieuws Limburg IP Globalnet neemt Frans callcenter over

IP Globalnet neemt Frans callcenter over

IP Globalnet neemt Frans callcenter over

IP Globalnet (IPG), het contactcenter dat destijds in Hasselt werd gesticht door Eric Ignoul, neemt de Franse groep Affaire de Contacts over. Het is al de tweede overname in Frankrijk in enkele maanden tijd. Affaire de Contacts heeft zijn zetel te Parijs en beschikt over vestigingen in Chartres en Vendôme. Er werken ongeveer 125 mensen.

IPG at CordaIPG, een volledige dochter van de Kortrijkse bouwgroep Koramic, stelt momenteel zo’n 2.500 mensen tewerk. Daarmee is dit het grootste contactcenter van ons land. Naast Hasselt, zijn er vestigingen in Brussel, Gent, Antwerpen, Leuven en Luik. Zo’n 500 medewerkers opereren vanuit contactcenters in Nederland, Marokko en nu dus ook in Frankrijk.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Klussers kabbelen door de crisis

Kluster, een Limburgs platform dat handige Harry's in contact brengt met particulieren, is geselecteerd voor Birdhouse Accelerator, een programma dat… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.